Åpning av Kulturstien til Tjuvborgen i Hillestd 18. september 2016

Vellykket Historie-tur på "Kulturstien" til bygdeborgen med navn Tjuvborgen nord i Hillestad. Stort fremmøte ca 90 personer, med ordførerene i Hof og Holmestrand som foresto avdukningen av informasjonstavlen til historielaget.

Alf O. akerholt holdt et foredrag om bygdeborger gennerelt og i sær sagnet om Foksen på Tjuvborgen. Det var pen vær om mange hadde også med seg kaffe og mat som ble tatt oppe på selve borgen. Flott utsikt over Foksetjern i vest med fuglesang om hyggelige mennesker preget denne søndag formiddagen. Arrangementet var et samarbeid mellom Turistforeningen og historielaget.

Selve informasjonstavlen som også er sponset av Sparebankstiftelsen ble avduket med taler av begge ordførerene fra Hof og Holmestrand.