Historielagets sensommertur 12. oktober 2014

Vellykket "Historie-tur langs Vittingfossbanen. Denne fine høstdagen tok vi turen langs den gammle Vittingfossbanen sammen med Museumsforeningen Vestfold Privarbaner. Ca 60 personer møtte opp...

I samarbeid med Museumsforeningen Vestfold Privatbaner arrangerte historielaget en sensommertur hvor vi så nærmere på rester av den gammle Vittingfossbanen. Det var oppmøte  på Bygdehuset Fjellhall i Hillestad søndag 12. oktober 2014 kl. 1200. Vi spaserte den korte veien opp til "Jernbaneanlegget" ved Reidvintunet og ble guidet rundt i området.Her var det mye spennende historie  Etter omvisningen gikk vi tilbake til Bygdehuset Fjellhall der det blir vist en film fra gammle Vittingfossbanen. Historielaget er glade for at Museumsforeningen stillte med mannskap og mye kunnskap om den gamle Vittingfossbanen, som ble nedlagt i 1938.

Det blel også en enkel bevertning med kringle og kafffe.Turen var Gratis....